Що схоже на порно: вирваний аркуш із поясненням 40 найпопулярніших видів фільмів у групі 18+

Categories:

Не секрет, що порно фактично вже давно не вважається чимось скандальним. Люди не приховують, що бачать порно, вони не соромляться цієї правди. Згідно зі статистикою, понад 50% усього населення земної кулі принаймні дивилися фільми для дорослих. Крім того, зараз не тільки фільми, а й ігри, фотографії, мюзикли наділені порнографічними матеріалами …

Порноіндустрія набирає величезної енергії та здатна створювати конкурентів навіть для Голлівуду. Кожен нижче неодмінно відкриє для себе щось своє, тому що порнографічні предмети розробляються під будь-яке вподобання та вподобання, будь-якої категорії. Тим не менш, варто мати на увазі, що фільми для дорослих надзвичайно рідко розробляються в будь-якому типі одного певного жанру.

Отже, перейдемо до порно стилів.

Домашня порнографія (аматорське/аматорське кіно для дорослих).

Це відеокліпи, зняті на аматорську електронну камеру та завантажені в Інтернет, де звичайні люди насолоджуються сексом, зазвичай у своїх власних домівках. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють великі гроші, займаючись коханням із коханою людиною для власного задоволення.Читайте тут порно торрент трекер pc На нашому сайті Саме ця категорія наразі швидко набуває популярності, і їй віддають перевагу послідовники порнографії.

Очевидно, що повністю виточені тіла порнозірок і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​зараз досить нудні для цільового ринку. У домашній порнографії зручно знайти реальні факти, реальний секс, не за сценарієм. Тим не менш, ви повинні бути готові побачити, чого не вистачає професійній порнографії: незграбності деяких рухів, не найприємніших аудіофайлів або домашніх улюбленців, які несподівано з’являються в кадрі.

Порнографія з вибаченнями.

Ми обов’язково поговоримо про пародіях на досить відомі фільми чи телезбірку. Сектор порнографії не тільки створює нові твори порнографії, але й робить це значно нижче. Режисери створюють х-рейтингові версії майже всіх популярних фільмів.

Порнографія за расою.

Якщо ви є прихильником певного громадянства, після цього порнографічний ринок також впорався з вами в цьому. Порнографічні сайти, по суті, пропонують людині купу розділів з порнографією, упорядкованих за расою. Ви знайдете понад 18 відеокліпів на свій смак із японськими, мулатськими, російськими, німецькими та навіть арабськими жінками.

Фільми з МІЛФ/МІЛФ.

Це стиль порнографії, який називається так за головними героїнями сексуальних дій – повнолітніми дамами. Вона не обов’язково має бути справжньою мамою будь-якої людини у відео. Головне, що різниця у віці між супутниками порнографії приблизно порівнянна: матуся повинна пишатися мамою іншої зірки. І, очевидно, має бути тепло.

Лесбійське порно.

Цей жанр розкриє вам усі можливості гомосексуального сексу між жінками. Лесбійська порнографія продовжує залишатися одним із найпопулярніших жанрів на порноринку як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних чоловіків і дітей.

Повністю порнографія.

Ця категорія може представляти стать, коли обидва супутники старші, або один із них може бути молодим.

Геї.

Стиль, до якого належить порно з гомосексуальними хлопцями. Існує своя система піджанрів: «Вперше»; і “& ldquo; Спокуса гетеросексуального хлопця” & rdquo; та інші

.

Великі груди. Цей стиль відрізняється від інших категорій порнографії на будь-якому великому порнографічному веб-сайті. Це стосується будь-якого відео, на якому зображена жінка з великим або дуже великим бюстом.

Секс у громадських місцях.

Це може статися де завгодно: у дворі власного помешкання, у парку, посеред вулиці, у громадському транспорті… Без сумніву, представлені всі відеоролики цієї класифікації. Отже, не варто наголошувати на головних персонажах статевого акту, оскільки в такому ролику особи з вулиці точно не будуть причетні до непристойних звичок. Навпаки, вони також можуть брати енергетичну складову.

Феміністична порнографія.

Ця категорія є однією з нових, які нещодавно з’явилися. Так склалося, що в порнокомпанії домінуючу роль відіграють чоловіки. Думку про те, якими саме повинні бути фільми для дорослих, виробляють представники сильної статі. І феміністичне порно реагує на це змінами та технікою. Це стосується, перш за все, зірок і актрис. Отже, заробітна плата за звукозапис має бути рівною як для чоловіків, так і для жінок. Всі дії в порнофільмі повинні обговорюватися з жінками. Рівні витрати на працю та контроль з ними всіх моментів у фільмі;

Тріо.

Це окремий стиль, однак часто він може інтегрувати лесбійські, гетеро- та гомосексуальні зв’язки.

Жіночий оргазм.

Часто цю категорію представляють фільми зібраних жіночих кульмінаційних моментів. Іноді знімається з музикою.

Величезний пеніс.

Ситуація з цим жанром нагадує категорію “величезних бюстів”. Цей стиль містить відео хлопців, які отримують задоволення від свого макіяжу.

Ректальний

Секс з проникненням у пряму кишку. Цей жанр є одним із найбільш затребуваних і зустрічається майже в кожному дорослому фільмі. Не є винятком і лесбійські фільми, у яких використовуються сексуальні іграшки.

Чесна порнографія.

Ох, ці сучасні візерунки! Ця категорія порно відрізняється приємним середовищем і особистістю колекції. Зірки в цій категорії зазвичай складаються з пар, хороших друзів або справжніх ентузіастів.

Мастурбація чи соло.

Відео жанру зі сценами жіночого чи чоловічого самозадоволення.

Оргії чи командний секс.

Командний секс можна назвати, якщо в ньому бере участь більше 3 осіб. Крім того, стать порноакторів може бути різною. Хоча ця категорія є незалежною, її часто можна помістити в такі класифікації, як «гей-порно» або «лесбіянки».

Порнографічні аніме.

Однак не кожен сон, пов’язаний із сексом, можна зрозуміти з реальною людиною. Швидше за все, для цього була створена ця категорія. Комп’ютерні анімаційні фільми представлені в широкому асортименті, а особлива перевага віддається японським мультфільмам –- Хентай. Він поділяється на такі види, як: Tentacle (статеві зносини з істотами, які мають фалічні руки), Bara і Yaoi (чоловічі гомосексуальні стосунки), Yuri (лесбійські інтимні зв’язки), Futanari (за участю гермафродитів), Eroguro (містить сцени насильства). , Лолікон і Сетакон (статеві зносини з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Мало хто розуміє, що ця абревіатура насправді означає: ланцюги (замок), домінування, садизм, мазохізм. Дійсно, в цьому стрейті йдеться про матеріал порнографії цього жанру. Більш того, не завжди інтимні зв’язки можна показати в кіно. Тут ви можете побачити презентації схильностей, зв’язаних товаришів, сцени приниження чи покарання. Умовно БДСМ-порнофільми можна розділити на два типи: maildom і femdom. Перша з цих класифікацій включає фільми, контрольовані чоловіками, друга –- фільми з домінуванням жінок.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми в цьому стилі зосереджені на сексі з трансвеститами чи трансгендерами. Як правило, це трансгендерні жінки.

Навчальні порнофільми.

Стиль порнографія з’явився не так давно. Він сильно відрізняється від типових порнофільмів, які не завжди відповідають правді. Основна мета навчальної порнографії – показати людині, як правильно займатися коханням.

Мінет.

Напевно, прелюдія з’являється практично в кожному фільмі для дорослих на одному або додатковому рівні. Але він також існує як інший стиль.

Ретро порно.

Стиль охоплює фільми для дорослих, зняті переважно у 80-х і 90-х роках. Основна їх відмінність полягає в тому, що зірки порнографії того часу були ближче звичайним людям, ніж сучасні дорослі кінозірки з ідеальною зовнішністю.

Порно з подвійним проникненням.

Цей жанр складається з фільмів, які містять сцени сексуальних стосунків у двох проявах одночасно: генітальному та ректальному. Численні секс-іграшки можуть допомогти порноакторам у цьому.

Що схоже на порно: вирваний аркуш із поясненням 40 найпопулярніших видів фільмів у групі 18+

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких порнозірки мають статеві зносини з чоловіками та жінками одночасно. Зазвичай це передбачає груповий секс.

Міжрасовий секс.

До цього жанру відносяться фільми за участю представників різних рас нашої планети. Зазвичай порівняння програється нижче: білошкірі та темношкірі зірки займаються сексом.

Жорстокий секс.

Ця категорія може бути окремою, не включаючись до групи БДСМ.

Інтернет-електронна камера або Live-Cam.

Стиль передбачає видимість деякої спонтанності того, що відбувається в рамках. Це не попередньо записані відео. Вибравши цю категорію, ви неодмінно матимете можливість «підглянути» за сексом будь-якої пари або навіть окремої веб-версії. Версії з веб-камерами заробляють великі гроші, задовольняючи бажання аудиторії (мастурбація або танці стриптиз) у реальному часі.

VR порно.

Цей стиль став причиною існування досить недорогих інструментів VR (інструментів віртуальної реальності) та винахідливості на сучасному ринку. Саме так почали з’являтися порно-відеокліпи, які стирають межі між фактом і онлайн-уявою.

Камера-сюрприз.

Фільми для дорослих, які нібито записуються за допомогою камери-сюрпризу. Вони не мають високого рівня якості зображення.

Рольова гра чи косплей.

Фільми в цьому стилі не обмежуються звичайними рольовими іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Уся їх різноманітність існує тут, і зірки із задоволенням уособлюють улюблених персонажів цільового ринку з книжок і екранізацій фільмів, а також улюблених коміксів.

Кастування.

Серед найпопулярніших класифікацій порно. До цього жанру відносяться відеокліпи з налаштованим розповсюдженням про починаючих зірок або актрис, які шукають роботу в порнографічному секторі.

Чарівна порнографія.

Категорія відрізняється високою якістю фільмів для дорослих, вибраними саундтреками, стилем і акторською грою. Слід зазначити, що секс, знятий таким чином, більше нагадує заняття любов’ю, а не просто статевий акт.

Кунілінгус.

Свого роду прелюдія, коли зовнішні жіночі статеві органи підштовхуються язиком партнера. Секс у цій категорії може бути як лесбійським, так і за участю чоловіка.

Гонзо порнографія.

У цій категорії камера розташована в унікальний спосіб, щоб створити враження, що відвідувач потрапляє в сам фільм для дорослих.

Фістинг.

Також одна з найвідоміших порнографічних груп. Порнофільми цієї категорії показують практику сексу, коли кілька пальців або руки розташовані в задньому проході чи вагінальному каналі.

Буккаке.

Ця порнографічна категорія японського походження. Його головна відмінність і властивість полягає в тому, що кілька людей кінчають на одну порнозірку чи зірочку.

Інцест.

Порно, яке ілюструє сексуальні стосунки між родичами. Ця категорія заборонена в кількох країнах. Тим не менш, особи з порноіндустрії знаходять обхідні шляхи і тут, знімаючи та публікуючи онлайн, наприклад, секс між зведеними братами та сестрами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *