ne tür kumar lisansı alınabilir minecraft 14

Categories:

Hizmet Sözleşmesi

Bu gibi durumlarda, Venüs Yazılım Bilişim ve İnternet Hizmetleri, sizden, oluşan zararı karşılamanızı talep edebilir. Hesabınızda bulunan krediyi bizden alabileceğiniz hizmetler için kullanabilirsiniz fakat erken sonlandırılacak hizmetler için iade yapılmayacak veya hesabınıza kredi eklenmeyecektir. OnayHost tarafından verilen hizmetlerin vergileri hesaplanarak ödeme sayfalarında belirtilir. Kullanıcı kredi kartı, banka havalesi veya nakit gibi ödeme kanallarıyla ücreti OnayHost’a ulaştırır. OnayHost ödemenin yapılmasına kadar hizmeti başlatmama veya durdurma hakkını saklı tutar. OnayHost gerekli gördüğü durumlarda hizmet ücretlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Hizmet bitiminden itibaren yenileme işlemi ve ödemesi 1 gün içinde yapılmayan hizmetler durdurulur, 7.

Eğer herhangi bir reseller hosting kullanıcımızın müşterisi bizimle iletişime geçerse, Venüs Yazılım Bilişim ve İnternet Hizmetleri, kendi müşterinizle ilgilenene kadar hesabınızı askıya alma hakkına sahiptir. Ayrıca, reseller hosting kullanıcılarımız, kendi müşterilerinin sitelerinin içeriklerinden kendisi sorumludur. Venüs Yazılım Bilişim ve İnternet Hizmetleri, hiçbir şekilde reseller hosting kullanıcılarının müşterilerinin yapacağı illegal davranışlardan ve sözleşmeye aykırı davranışlarından sorumlu tutulamaz. A) Limitsiz web hosting hizmetleri, sadece web sitelerinizin dosyalarının barındırılması ve sadece web sitenizin trafiğini kapsamaktadır.b) Limitsiz web hosting alanı, veri depolama ve/veya yedek alanı, arşiv dosyalarının, müzik vb dosyaların saklanması amacıyla kullanılamaz. Venüs Yazılım Bilişim ve İnternet Hizmetleri, haber vererek veya haber vermeksizin herhangi bir hizmeti, geri ödeme yapmaksızın veya kısmi geri ödeme yaparak, sebep göstermeksizin, istediği zaman sonlandırma hakkını saklı tutar. 30 günlük para iade garantisiyle ExpressVPN’i Bet365’te risksiz deneyebilirsiniz. Memnun kalmadığınız durumlarda tek yapmanız gereken, 7/24 canlı destekten paranızı geri istemektir.

Hesap başlangıç tarihinden 7 günden fazla süre geçmiş olan müşterilere geri ödeme yapılmamaktadır. Ancak hesaplarını devredebilirler ve bu sorumluluk tamamen kendilerine aittir. Her iki Taraf; Taraflardan her biri tüm bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, herhangi bir sebeple kullanmamayı, Gizli Bilgiyi her ne sebeple olursa olsun, doğrudan ya da dolaylı olarak kendisi ya da herhangi bir 3. Bilginiz dâhilinde alan adınızın kaydının ve direkt veya endirekt olarak kullanımının herhangi bir üçüncü şahısın hukuki haklarına zarar vermeyeceğini belirtiyor ve kabul ediyorsunuz. Ayrıca bilginiz dâhilinde alan adınızın herhangi kanuni olmayan bir amaç için kayıt edilmediğini ve kullanılmayacağını belirtiyor ve kabul ediyorsunuz. Alan adınızın kanuni olmayan bir amaç için kullanıldığının veya herhangi bir diğer kullanım şartnamesine uymadığının tespitinin yapılması durumunda alan adınızı durdurma veya iptal etme hakkını saklı tutmaktadır. Bu alan adı sözleşmesinde (“sözleşme”), “siz” ve “sizin” ile müşterimiz (“müşteri”) ve “biz”, “bizim”, “yazman” ile OnayHost, Süha Sevim kastedilmektedir. Bu sözleşme, kayıt edilen alan adı ve kullanılan diğer hizmetlerimiz ile ilgili olarak bizim size ve sizin bize olan sorumluluklarınızı açıklamaktadır. Bu sözleşme alan adlarının kayıt, yenileme, transfer, toplu kayıt ve toplu transfer kural ve şartlarını ortaya koyar. Kayıt işleminizi tamamlayabilmeniz için burada belirtilen bütün kural ve şartları okumanız ve kabul etmeniz gerekmektedir. İş bu sözleşme, müşterinin hizmet alması ile imzalanmış kabul edilir ve taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler. Taraflar siparişin devamında verecekleri yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan eder ve doğruluğunu taahhüt ederler.

D) Sistemlerimiz özel yazılımlarımızla 7 gün 24 saat gözetim altındadır. 11(onbir) Maddeden ibaret işbu sözleşme tarihinde iki (2) nüsha olarak düzenlenmiş olup, tarafların yetkili temsicilerince imza altına alınmıştır. Müşteri ödemeleri zamanında ve tam olarak hizmet fiyatlarına bağlı olarak yapmakla yükümlüdür. Ve OnayHost’un anlaşmalı servis sağlayıcıları tarafında her ne sebeple olursa olsun meydana gelecek arızalar ve OnayHost’un kontrolünde olmayan erişim problemi ve gecikmelerden OnayHost sorumlu tutulamaz. Türk Telekom A.Ş.’e ait hatlarda meydana gelen arızalar halinde, OnayHost sisteminin çalışması için gerekli başvuru ve arıza takip işlemini kendisi gerçekleştirecek veya servis sağlayıcısına iletecektir. İade talepleriniz için bize destek talebi ya da iletişim mail adresimizden ulaşabilirsiniz. Şahıslar ile paylaşamayacak, başkalarının hesabınıza erişmesine izin vermeyecek veya hesabınızın güvenliğini tehlikeye atacak başka herhangi bir şey yapmayacaksınız. 7/24 destek kavramı, telefonla her aradığınızda ulaşacağınız/destek bildirimlerinize anında cevap alabileceğiniz anlamına gelmez. Destek ekibimiz bildirimlerinizi elinden geldiği kadar hızlı şekilde yanıtlamaya çalışmaktadır. 7/24 destek, mesai saatlerine bağlı kalınmadan çalışıldığını gösterir ve destek ekibinin yoğunluk durumuna göre destek bildiriminize alacağınız cevap istisnai durumlar oluşmadıkça en fazla 24 saattir.

  • E-posta hizmetleri, sadece normal yazışmalarınız için kullanılmak üzere kullanımınıza sunulmaktadır.
  • Uygulamayı Android’e indirirseniz uygulamayı kurmak için telefona erişiminizin olması gerekir.
  • Yasaları ve hükümlerini, resmi mercilerin sıfat ve kararlarını ihlal etmemeyi, aksi halde her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını kabul eder.

Sosyal medya siteleri ve e-postalara odaklanıp şüpheli bir şeye rastladığında hemen uyarı gönderiyor. Bark’la uyumlu 30’i aşkın sosyal medya sitesi var ve erişim sağladığınız sürece e-postaları, yazışmaları, yorumları okuyabiliyor ve görselleri tanıyabiliyor. Daha sonra uygunsuz gördüğü her şeyi işaretleyip ebeveyn hesabına uyarı gönderiyor. Ebeveyn kontrol paneliyle çocukların internetteki faaliyetlerini takip etmek çok kolaydır. Girdikleri siteleri, Google’daki aramalarını ve YouTube’da izledikleri videoları görebiliyor, gerçek zamanlı GPS takibiyle nerede olduklarını öğrenebiliyordum. Ayrıca web filtresine takılmış bir şey olduğunda panele uyarı alıyorsunuz. Mesela çocuğunuz yasaklı bir kategoriye sahip ya da programın zararlı olabileceğini düşündüğü bir siteye girmeye çalışırsa hemen uyarı alıyorsunuz. Veri sorumlusu ile veri işleyen ve/veya Kişisel Verileri üçüncü bir kişiye aktaran taraf, ilgili veri sahiplerinden Kanun kapsamında gerekli açık ve aydınlatılmış rızanın alındığını ve bu kapsamda ilgili veri sahiplerine Kanun ‘un 10. Maddesi kapsamında gerekli bilgilendirmelerin yapıldığı taahhüt eder.

Bunu ben test ettiğimde, param üç gün sonra banka hesabıma sorgusuz sualsiz geri gönderilmişti. VPN kullanarak, internette pek bilinmeyen bir tarayıcıyla gezinerek ya da uygulamayı, ebeveynin koduyla devre dışı bırakarak web filtrelerini aşmak mümkündür. Bu listeye giriş yapamamış isimler ile Qustodio gibi kaliteli bir uygulamanın en büyük farkı, Qustodia’da çocuklarınızın VPN veya desteklenmeyen tarayıcı kullanmalarına engel olan araçlar bulunması. Buna ek olarak, uygulama devre dışı bırakıldığı takdirde hemen ebeveyne haber verir. Ben çocuklarla bu gibi uygulamaların neden telefonlarına yüklendiği konusunda açık ve dürüst bir şekilde konuşulması gerektiği taraftarıyım. Bunu yaparsanız aranızda bir güven duygusu oluşur ve gelecekte sürprizlerle karşılaşmaz, bunun yüzünden kavga etmek zorunda kalmazsınız. Tabii, özellikle de ergenlik çağındaki bir çocuğu gizlice gözetlemek durumunda kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarda, gizli modu olan bir uygulamayı seçmeniz tavsiye edilir.

MÜŞTERİ işbu sözleşme ile OnayHost temsilcisi, acentesi, ticari mümessili, ortağı, çözüm veya iş ortağı gibi unvan ve statüleri kazanmayacağını kabul eder, kendini üçüncü şahıslarla karşı bu şekilde tanıtamaz. Aldığınız hizmetlerin iptali için kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapıp, ürün ve servislerim kısmından hizmetinizin iptali ile ilgili talep iletebilirsiniz. Sunucu, VPS ve VDS ürünlerinizde ödeme tarihinden 7 gün öncesinde iptal talebi vermeniz gerekmektedir. Sürekli olarak Venüs Yazılım Bilişim ve İnternet Hizmetleri‘in gereksiz olduğunu düşündüğü yedeklemeler yapan müşterilerin aldığı hizmet/hizmetler haber vererek/haber vermeksizin askıya alınabilir/sonlandırılabilir. Bu madde, yedekleme hizmetinin yedekleme amacı dışında kullanarak sunucuya zarar verildiği taktirde geçerlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *